VR Korku Evi Ankara’da hizmete girdi. ACİTY AVM içerisinde Arena Trambolin eğlence alanında açılan Korku Evi, Modulus Sanal Gerçeklik Platformu sayesinde sanal gerçeklik ile korku evi konseptini bir araya getirerek eşsiz bir deneyim sunuyor.

Ankara’da ilk defa sanal gerçeklik ile korku evi turu imkanı sunan VR Korku Evi sayesinde sanal bir korku evinde gezebilir ya da zombilerle savaşarak adrenalini doruklarda yaşayabilirsiniz. Üstelik korku evi turunu herhangi bir kumanda kullanmadan fiziki olarak yürüyerek gerçekleştirebilirsiniz.

VR Korku Evi’nde Türkiye’nin ilk ve tek yerli üretim sanal gerçeklik yürüme platformu Modulus ile sanal ortamda yürümeyi deneyimleyebileceksiniz. Türkiye’de sadece VR Korku Evi’nde bulunan bu sistem ile korkuyu iliklerinize kadar hissetmeye hazır olun.

Ankara sanal gerçeklik oyun salonu olarak tek tercihiniz haline gelecek olan VR Korku Evi’nde korku evi yürüyüşünün yanı sıra zombilerle savaşabilir, odadan kaçış oyunları ile ürpertici bulmacalar çözebilir ve daha pek çok sanal gerçeklik deneyimi yaşayabilirsiniz.

ACİTY AVM Arena Trambolin alanında bulunan VR Korku Evi’nde eğlence saatlerle de sınırlı değil. Arkadaşlarınız ya da ailenizle keyifli bir gün geçirmek istediğinizde ya da farklı bir konseptle partiler organize etmek istediğinizde randevu alarak sanal gerçekliğin adrenalin dolu dünyasına adım atabilirsiniz. Bu eşsiz deneyimi yaşamak için bize ulaşın.

VR KORKU EVİ

 0(546) 846 86 86

A CITY AVM ARENA TRAMBOLİN ALANI

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir