VR Korku Evi’ne gelen ziyaretçilerimizin oyunlardan keyif alırken, herhangi bir fiziksel zarar görmelerini istemeyiz. Bu nedenle dikkat edilmesi gerekenleri sizler için sıralamak istedik.

  • Deneyimlemek istediğiniz sanal gerçeklik oyununun konu içeriğini önceden belirleyiniz. (savaş, bilim kurgu, korku, strateji vs.)
  • Deneyimlemek istediğiniz sistemi asla kendi başınıza kullanmaya çalışmayınız. Bu konuda size yardımcı olmak üzere teknik personelimizi bekleyiniz.
  • Deneyim süresince yaşayacağınız anlık mide bulantısı, baş dönmesi gibi durumların 3 dakikadan uzun olması halinde lütfen teknik personeli çağrınız.
  • Deneyiminiz bittiğinde sanal gerçeklik ekipmanlarını tek başınıza çıkarmayınız. Lütfen teknik personelimizin yardımcı olması için bekleyiniz.

Sanal gerçeklik sistemlerimizi; çeşitli kalp rahatsızlıkları yaşayan, panik atağı olan, ciddi derecede göz bozuklukları (uzağı ve/veya yakını görememe) bulunan ve 13 yaş altı çocukların kullanması UYGUN DEĞİLDİR!
Bu unsurları taşıyan kişilerin sanal gerçeklik sistemlerimizi ısrarla veya uygunsuzluğunu gizleyerek kullanımlarından doğacak sağlık sorunlarından; işletmemiz SORUMLU DEĞİLDİR!

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir